Login

Register

Login

Register

skip to Main Content
TopKupon - Egészség - Szépség - Rekreáció
Sale

Rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés

8,500Ft 4,250Ft

Rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés

  • Időtartam: 30 perc
  • Ajándék esetén ajándék utalványt állítunk ki!

Eredeti ár: 8 500 Ft
50% 
kedvezmény
Kedvezményes ár: 
4 250 Ft

Helyszín: Vibrohome Szalon – 1119 Budapest, Kökörcsin utca 19.

Leírás

Hogyan működik a rádiófrekvenciás cellulit (narancsbőr) kezelés?

cellulitiszA rádiófrekvenciás zsírbontó módszer sebészeti beavatkozás nélkül képes a zsírpárnák végleges bontására. Sajnos bizonyos területeken  a genetikai adottságoknak köszönhetően és az életkor előrehaladtával (pl. belső comb, felkar, térd fölötti rész) még a legdrasztikusabb diétának vagy edzésnek is ellenállhatnak a „makacs zsírpárnák”.

Most itt a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd, leszámolj a cellulitisszal!

A világszerte hatalmas sikerrel alkalmazott rádiófrekvenciás zsírbontás lehetőséget nyújt arra , amire korábban csak a zsírleszívás volt képes, hogy elpusztítja, azaz eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről!

Ahol elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós és nincs visszahízás mivel zsírsejtjeink száma életünk során adott számú és nem szaporodik, vagyis nem termelődik újból.

Érezted már rosszul magad amitt, hogy egyik ruhádban sem érezted jól magad?

Ha igen, akkor itt a lehetőség, hogy változtass!

Nem kell többé takargatnod a térded fölötti zsírpárnákat, vagy a nadrágból kibuggyanó úszógumit.

Innováció

A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlôdést kínálja a cellulit kezelésben, a testformázásban, az öregedés ellen, a zsírbontásban és a bôrfeszesítésben.
Már az elsô kezelésnél meggyôzô eredményeket láthat. A legújabb fejlesztésû csúcskészülék a bôr és a bôr alatti szövetek revitalizálását, regenerációját segíti. Az alkalmazott MultiPolar RF™ technológiának köszönhetôen mind a bôrfeszesítô, mind pedig a cellulit csökkentô és zsírbontó hatás minden korábbi RF technikánál hatékonyabban érvényesül, mind a bôrfelszínen, mind pedig a mélyebb szöveti régiókban.

Látványos és gyors eredmények

A cellulit csökkentô rádiófrekvenciás kezelések alapja a bôr alatti sejtek és az azokban raktározott zsírszövetek vezetôképességének különbségén alapul. A rádiófrekvenciás stimuláció hatására ezen vezetôképesség különbség a zsírszövetek mintegy háromszor gyorsabb melegedését eredményezi, mely a felgyorsult metabolikus folyamatokon keresztül nagyban felgyorsult zsírlebontást tesz lehetôvé. A penta- illetve hexapoláris rádiófrekvenciás technológia a klinikai tesztelések tanúsága szerint mind a bôr felsô, mind pedig annak mélyebb rétegeiben eredményesebben fejti ki zsírlebontó hatását a korábbi technológiákhoz képest.


Back To Top